ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα Λόγια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το 1976 ο Τασιώνας Δημήτριος ήταν στο διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το 1992 έγινε υπεύθυνος, διετέλεσε προϊστάμενος του υποκαταστήματος Εθνικής της Νάουσας. Το 1998 αποχώρησε από τα διοικητικά του καθήκοντα με εθελούσια έξοδο. Την ίδια χρονιά δημιουργήθηκε το Πρακτορείο Τασιώνα Ευδοξία, με εξειδικευμένες σπουδές στο Marketing με Πιστοποίηση Ασφαλιστικών Σπουδών και Πώλησης Επενδυτικών και Τραπεζικών Προϊόντων. Το 2018 έπειτα από την πετυχημένη απόκτηση του Πιστοποιητικού της Τράπεζας της Ελλάδας για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων, μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση και ο Τασιώνας Χρήστος ο μικρότερος υιός της οικογένειας.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του γραφείου μας αποτελεί για εμάς την καλύτερη επένδυση.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι νοιαζόμαστε για αυτούς με ιδιαίτερη φροντίδα, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, φιλικότητα προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και ιδιαίτερα με την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

Σήμερα ερχόμαστε να αναπτύξουμε της ασφαλιστική μας δραστηριότητα προσαρμοσμένα πλέον στις νέες ανταγωνιστικές εξελίξεις της αγοράς προσφέροντας συμφέρουσες ασφαλιστικές λύσεις μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Senior Partner Club

Υδρόγειο Ασφαλιστική

Το πρακτορείο μας ανήκει στο Senior Partner Club στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία κατηγορία είναι μία μεγάλης βεληνεκούς επιβράβευση για τους διακεκριμένους διαμεσολαβητές.